marți, 11 octombrie 2016

A fi, a nu fi...intelectual?

Vulcan, 25 noiembrie 2015

Poezie dedicată evenimentului: A fi…sau…a nu fi…intelectual? ,organizat, la Vulcan de către Asociaţia Eu şi Tu pentru Vulcan pe data de 25 noiembrie 2015, începând cu orele 16 la Cinematograful din Vulcan unde a avut  loc o întâlnire pentru “omul creator”, “omul activ”, “omul social” şi  “omul zilelor noastre”. Casa ProUrbis va fi unul dintre partenerii acestei asociaţii în cadrul unor proiecte naţionale şi internaţionale.
“Avem un protocol de colaborare cu asociaţia Eu şi Tu pentru Vulcan în vederea unor colaborări în viitoare proiecte interne şi internaţionale. Noi am fost la un eveniment spectacol care a avut loc  la cinematograful din Vulcan. Vom discuta despre aceatsă colaborare  dintre cele două asociaţii”,  a declarat Eduard Wersanski, preşedintele Casa ProUrbis.


Evenimentul din 25 noiembrie organizat de asociatia noastra in parteneriat cu Primaria Muncipiului Vulcan, si-a atins scopul.
Cinematograful Luceafarul a reunit pentru mai bine de 3 ore un numar mare de prieteni, colaboratori, reprezentanti ai comunitatii noastre care au participat cu gandul si cu sufletul la tot ceea ce am urmarit sa le daruim.

Un eveniment spectacol realizat in mod voluntar cu sprijinul unui numar mare de prieteni carora le multumim.
Ileana Berchi si clopoteii ei de argint, Francisc Nemeth, Dorel Schiopu, Andrei Schiopu, Fane Abradoaie, Dorulet, Doru Posus, trupa Teathron, Martian Simion.
Eveniment realizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Vulcan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu